eTwinning Projemiz

04.06.2020 357

01-02-2021

Resim yapmanın çocuklar üzerindeki önemi büyüktür.Çocuklar her şeyi resimlerle ortaya koyabilirler.Resimleri anlamlı kılan ise renklerdir. Bizde' 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI' nda çocukların dile getiremedikleri duyguları renklerle ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz.Sadece çocuklar ile değil ebeveynler ve Türkiye'nin her bölgesinden çocuk,aile,okul,öğretmenleri aynı duyguları paylaşacakları bir ortamda birleştirmek istiyoruz.Ayrıca 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI' nda çocukların müziklerle,danslarla çoşkulu bir bayram geçirmelerini amaçlıyoruz.Biz de Yenikent ilkokul öğretmenleri Dilber Ateş, Gülay Çakır ve Hakan Hayal olarak bu projeye gönül koyduk ve öğrencilerimizle birlikte güzel çalışmalar ortaya çıkardık.

E-Şiir Kitabımız>>>

E-Hikaye Kitabımız>>>